Quick Access

Finn Juhl

Finn Juhl

Finn Juhl


 

Du finder dit nye smukke Finn Juhl-møbel hos Klassik.dk

Finn Juhl er kendt herhjemme og i udlandet som en af de store og visionære designere. Hans klassiske møbler er stadig utroligt populære.

Du finder dit nye smukke Finn Juhl møbel hos Klassik.dk

Organiske former og visionær møbelkunst

Høvdingestolen og Poeten er nogle af de bedst kendte møbler af Finn Juhl

Finn Juhl var en meget visionær dansk møbelarkitekt, der gik sine egne veje med valg af udtryksformer, materiale og formsprog. Han er samtidig en af de mest anerkendte danske designere af arkitekttegnede møbler både nationalt og internationalt, og han er repræsenteret i flere permanente designudstillinger over hele verden.

Det kan man godt forstå, når man ser nærmere på de møbler Finn Juhl i sin tid tegnede. Han var nemlig meget skulpturel og æstetisk i sit møbeldesign og bevægede sig bevidst væk fra de mere stramme linjer, som fx Kaare Klint var eksponent for.

Finn Juhl arkitekttegnede møbler er i høj kurs

Finn Juhl tegnede helt unikke møbler og lod sig blandt andet inspirere af europæiske kunstnere som Giacometti. Det har betydet, at hans møbler er i høj kurs også internationalt, men Klassik.dk arbejder hele tiden på at få originale danske, klassiske møbler hjem.

Så hvis du ikke finder dit yndlingsmøbel af Finn Juhl her, så klik forbi en anden gang eller ring til os på telefon 33 33 90 60. eller besøg vores udstillingslokaler i Bredgade 3 i København, hvis du vil se Finn Juhl møbler eller andre møbelklassikere i deres rette element.

Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail, hvis du har en forespørgsel.

Set Ascending Direction
per page

Set Ascending Direction
per page