Piet Hein

Piet Hein

Piet Hein (1905-1996)

Et smukt bord i superellipse form; Piet Hein skabte en af de ægte møbelklassikere, som du finder hos Klassik.dk.

Den smukkeste geometriske form mellem rektanglet og ellipsen? Det var den opgave som Piet Hein stillede sig selv i forbindelse med en opgave for Stockholms bystyre, og det resulterede i en smuk plads kaldet "Segels Torg" med superellipse form. Parken lå færdig i 1959 og i 1968 så det første Superellipsebord af Piet Hein dagens lys. 1,8 meter i længden og 1,2 meter i bredden var og er målene for Piet Heins Superellipsebord, og formen har bevist sin holdbarhed siden.

Piet Hein - forfatter, opfinder og designer af moderne møbelkunst

Piet Hein havde mange talenter og han er kendt og elsket for mange af dem, men centralt i hans produktion står bordet med superellipse form, som generationer af familier og venner har samlet sig om i de snart 40 år siden det blev produceret første gang.

Klassik.dk har længe forhandlet Piet Heins bord i de originale produktioner, og selvom man producerer Ellipsebordet i dag, så har vi mange kunder, der efterspørger de originale bordes patina og charme.

Klassik.dk - et sikkert sted at handle

Klassik.dk var den første danske specialforretning for brugte møbelklassikere, og den blev grundlagt i 1991. Den er stadig landets førende på sit felt, og det er en af grundene til, at du kan have fuld tillid til autencitet og stand, hvis du investerer i et af Piet Heins møbler fra os. Du er velkommen til at besøge vores store showrooms i København, men hvis du hellere vil have dit møbel sendt direkte til døren, så klarer vi naturligvis også det.

Kontakt os på telefon 33 33 90 60 eller via mail, hvis du har spørgsmål eller en særlig forespørgsel.

.